Ana içeriğe atla

Yeşillik Güncellemesi Yayında

Özellik Güncellemesi

Bu güncelleme tamamen bitkilerin gücünden "sürdürülebilir" bir şekilde yararlanmakla ilgilidir. Tokmak artık çeşitli gezegenlerdeki biyomlarda ortaya çıkan "dokunulabilir" bitkilere yerleştirilebilir. En iyi kısmı ise; bu dokunulabilir bitkiler sökülebilir, bu da size daha sonra uygun olan herhangi bir yere dokunulabilir bitkiler ekmenize olanak sağlayacak tohumlar verir! Küçük uzay bahçelerinizi ekmeye başlayın!

Yeni Eşya - Tokmak

Tokmağı herhangi bir dokunulabilir bitkiye yerleştirin ve otomatik olarak üretim sisteminize besleyebileceğiniz, güç için karbonu otomatikleştirebileceğiniz veya SSE'ler için toplayabileceğiniz organik madde üretecektir. Çalışması için güce gerek yok ama organik maddenin oluşması zaman alıyor. Uyarı: Bir bitkiye birden fazla tokmak yerleştirilmesi, bir tokmaktan elde edilen toplam organik çıktıyı tüm bağlı tokmaklar arasında bölüştürecektir.

  • Tarif: 1 Alüminyum

Yeni Flora - Dokunulabilir

Dokunulabilir bitkiler, Astroneer'da yıldız sistemi boyunca ortaya çıkan yeni bir bitki sınıfıdır. Başka bir işle meşgulken organik kaynak elde etmek için üzerlerine bir tokmak yerleştirin veya değerli tohumları için onları köklerinden sökün, böylece organik tarım için üssünüzün yakınına bir miktar ekebilirsiniz. Ayrıca dekorasyon olarak üssünüzün etrafına biraz yeşil eklemek için de harikadırlar. Şu anda sadece organik tarım yapmanıza izin veriyor olsak da, gelecekte isteyebileceğiniz diğer dokunulabilir türleri duymak isteriz.
  • Mevcut dokunulabilir tehlikeli ve zararsız bitki örtüsü de kullanılabilir.
  • 5 Yeni dokunulabilir varyant
  • Tüylü Dal - Sylva 
  • Kaktil - Calidor 
  • Dikenli Kapsül - Glacio
  • Gergin Yaprak - Vesania 
  • Bal Küğü - Atrox
Yeni Paket - Vızıltı Paketi

Bu güncelleme tamamen bitkilerle ilgili olduğundan, EXO Outfitters'ta çok uygun Vızıltı Paketi'ni yayınlıyoruz! Bu setle yıldız sisteminin etrafında dolaşmaya başlayın.

Gelecek Güncellemeler

Bu, işlerin herkes için biraz daha tahmin edilebilir olması umuduyla, Astroneer'da (potansiyel olarak) yayınlanacak olan içerikler hakkında hepinize bilgi vermek için bu yıl yama notlarına eklenecek yeni bir bölüm. Kaçırdıysanız iki küçük içerik güncellemesi, Yeşillik Güncellemesi ve henüz adı belirlenmemiş bir güncellemeyi yaz aylarında yayınlamayı planlıyoruz.

Keşfederken görmek isteyeceğiniz büyük yapılar için herhangi bir öneriniz var mı?  

Glitchwalker Genişletmesi

Genişletme üzerindeki çalışmalar iyi gidiyor! Yeni içeriğin özelliklerini belirliyor ve tasarlıyoruz. Fazla bir şey paylaşamıyoruz ama varsayılan Astroneer deneyiminde biraz değişiklik yapacağımızı, böylece mevcut oyunun desteklemediği bazı oynanış zorlukları sunabileceğimizi söyleyeceğim. Söz veriyorum, yakında YouTube kanalımızda ve Twitch'te bu konu hakkında daha fazla konuşacağım! Daha fazlasını 2024 yol haritasında görebilirsiniz.

Hata ve iyileştirmeler gereksiz ve fazla olduğundan listelenmemiştir. Hata düzeltmeleri burada. Bu yazı The Verdant Update sayfasından çevrilmiştir. Oyundaki isimler burada belirtilmiştir belirtilmeyen isimler orijinal halleri ile yazılmıştır. Orijinal metin ile farklar içerir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Görevler ve Güç Güncellemesi Yayında

Bu büyük güncelleme, seyahatlerinizde size yardımcı olacak yeni öğeler, oyun görevleri ve güncellenmiş bir pusula ekler! Görevler Görevleri ve hedeflerin ilerlemesini izlemek için kullanılan yeni kontrol paneli İniş Pedine eklenen Görev Günlükleri fiziksel ödüller talep etmek için kullanılır Sırt Çantası Görev Günlüğüne yeni Hareket Çarkı arayüzünden erişilebilir ve Bayt ve şematik ödüller talep etmek için kullanılabilir Ödüller Görevler, Bayt, şematik kilit açma ve fiziksel öğeler dahil olmak üzere çeşitli ödüller sağlar Ödüller bir inişpedinden alınmalıdır Bildirimler Görev veya amaç durumunda değişiklikler olduğunda veya takip etmek için yeni görevler mevcut olduğunda kullanıcı arayüzünden gözükür. Büyük güç Güç üretimi ve tüketiminin tamamen yeniden dengelenmesiyle birlikte birden fazla yeni güç üretme öğesi. Yeni Öğeler Büyük Rüzgar Türbini Bayt maliyeti: 3500 Tarif: 1x Alüminyum Alaşım, 1x Cam, 1x Seramik Yazıcı: Orta Büyük Güneş Paneli Bayt maliyeti: 4000 Tarif: 1x Alüminyum Ala

Jet Güçlendirmesi Güncellemesi Yayında

Jet Güncellemesi, Astroneer'ın kara ve hava geçişini hızlandıracak yeni araçlar içeriyor! Arkadaşlarınız alt atmosferden keşif yapmak için VTOL'u kullanırken gezegen yüzeyini keşfetmek için uçan kaykayı kullanın! VTOL VTOL, yerinde süzülebilen veya gökyüzünde yol katedebilen çok yönlü bir uçan araçtır. Yukarıdan kaynakları araştırmak, tehlikeli araziyi atlatmak veya gezegensel mağara sistemlerinin dikey derinliklerinde gezinmek için kullanın. Yakıt : Hidrazin Depolama : 2 Adet Orta Yuva, 2 Adet Küçük Yuva, 1 Adet Yakıt Yuvası Tarif : 1x EXO Çip, 1x Tungsten Karbür, 1x Slikon Yazıcı : Orta Yazıcı Uçan Kaykay Uçak Kaykay, arazide kolaylıkla süzülmenizi sağlar. Mevcut bağlantı hatlarınız boyunca seyahatinizi hızlandırın veya bilinmeyen yolculuklar için biraz güç ve oksijen getirin. İpucu: Katı yakıtlı itici ile birlikte kullanın. Güç : Saniyede 1 Güç Tüketir Tarif : 1x EXO Çipi Yazıcı: Sırt Çantası Macera Modunda Düzleştirme Bloku Bu öğe artık macera modunda yazdırılabilir. Yaratı