Ana içeriğe atla

Tatil Etkinliği 2022 Yayında

Proje Cheer Teslimat Etkinliği

Yardımsever Astroneerlar yıllık tatil oyuncak sürüşünü desteklemek için becerilerini EXO Dynamics'e ödünç verme zamanı! EXO Talep Platformu modülü aracılığıyla gezegen yüzeylerine dağılmış oyuncakları bulun ve taşıyın veya teslimat için kendi baskı üretim hattınızı kurun.

Sylva, Desolo, Calidor ve Glacio'da çeşitli oyuncaklar ve molozlarla çevrili konteyner enkazları görüldü. Üretim odaklı Astroneers, hurda ve diğer kaynakları kullanarak küçük yazıcı aracılığıyla yeni oyuncaklar yaratabilir.

Nakliye konteynırlarının her yıl bu zamanlarda Sylva Sistemindeki gezegenlere zorunlu iniş yapmaya devam etmesi ilginç... EXO'nun lojistik departmanında neler oluyor? Alt programlarında garip bir aksaklık olmalı. Belki de bu, Sylva, Desolo ve Calidor'da bildirilen %63 YardımYardımYardım'da HATA//LU-C1D filtrasyonunun garip kapsayıcılarını açıklıyor.

Paketlenmiş oyuncaklar, gönderildiklerinde farklı puan değerlerine sahiptir: 

  • 20 Puan – Otomat 001'ler ve 002'ler 
  • 35 Puan – Kübik Nesneler 
  • 50 Puan – Yıldız Nesneleri 
  • 75 Puan – Kozmik Önemsiz Şeyler (Küçük Yazıcıdan Yazdırılabilir) 
  • 125 Puan – Astral Figürinler (Buzda Bulundu)
Aşağıdakilerle alınan EXO Dynamics ödül paketleri: 
  • 1500 Puan– Tatil Hatıra Paketi Önceki yıllardan ödüllü kozmetik ürünleri içerir: - Şapka: "Boreal Beanie" - Maske: "Pudding Warmer" 
  • 3500 Puan– Palet: ”Carbonated” 
  • 6500 Puan– İfade: ”Shiver” 
  • 10000 Puan– Şapka: ”Seasonal Allure

EXO, iyileşme veya üretim çabalarınızı artırmak için yol boyunca yararlı öğeler ve kaynaklar sağlar. Ana etkinliği tamamladıktan sonra rastgele yinelenen ödüller alınabilir: 

  • Reçine, Kil, Grafit 
  • Paketleyiciler ve Dinamit Bakır, Demir, Titanyum, Tungsten 
  • Küçük Güç Öğeleri 
  • Hidrazin ve Jet Paketleri 
  • EXO Çipleri
  • Nanokarbon Alaşımı 
  • QT-RTG'ler
Özel Etkinlik Görevleri

Etkinlikle ilgili iletişimi desteklemek için, yeni bir etkinlik etkin olduğunda oyuncuların Görev Günlüklerinde görünecek özel görevler eklendi. Oyuncuların mevcut etkinliği başlatmak ve görevi tamamlamak için yalnızca bir EXO İstek Platformu roketini etkinleştirmesi gerekir.

Zincirler

Çok renkli ışıklar, cesur Astroneerların iplerini süslemek için geri dönüyor! Bunları inşaat projelerinizi desteklemek için dekorasyon olarak kullanın veya sadece neşeli ışıltılarının tadını çıkarın.

Topluluk Ödülü 

Önceki yıllarda olduğu gibi, tüm paket puanları, topluluktaki herkese bir FEZANT şapkası verecek olan küresel bir toplamın kilidini açmaya gidecek! İlerlemeyi sosyal medya aracılığıyla takip edeceğiz, böylece etkinliği tamamladığınızda ödülleri göndermeye devam ederek hediyenin herkese açık olmasını sağlayabilirsiniz!

Hata ve iyileştirmeler gereksiz ve fazla olduğundan listelenmemiştir. Hata düzeltmeleri burada. Bu yazı Holiday Event 2022 sayfasından çevrilmiştir. Oyundaki isimler burada belirtilmiştir belirtilmeyen isimler orijinal halleri ile yazılmıştır. Orijinal metin ile farklar içerir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Görevler ve Güç Güncellemesi Yayında

Bu büyük güncelleme, seyahatlerinizde size yardımcı olacak yeni öğeler, oyun görevleri ve güncellenmiş bir pusula ekler! Görevler Görevleri ve hedeflerin ilerlemesini izlemek için kullanılan yeni kontrol paneli İniş Pedine eklenen Görev Günlükleri fiziksel ödüller talep etmek için kullanılır Sırt Çantası Görev Günlüğüne yeni Hareket Çarkı arayüzünden erişilebilir ve Bayt ve şematik ödüller talep etmek için kullanılabilir Ödüller Görevler, Bayt, şematik kilit açma ve fiziksel öğeler dahil olmak üzere çeşitli ödüller sağlar Ödüller bir inişpedinden alınmalıdır Bildirimler Görev veya amaç durumunda değişiklikler olduğunda veya takip etmek için yeni görevler mevcut olduğunda kullanıcı arayüzünden gözükür. Büyük güç Güç üretimi ve tüketiminin tamamen yeniden dengelenmesiyle birlikte birden fazla yeni güç üretme öğesi. Yeni Öğeler Büyük Rüzgar Türbini Bayt maliyeti: 3500 Tarif: 1x Alüminyum Alaşım, 1x Cam, 1x Seramik Yazıcı: Orta Büyük Güneş Paneli Bayt maliyeti: 4000 Tarif: 1x Alüminyum Ala

Jet Güçlendirmesi Güncellemesi Yayında

Jet Güncellemesi, Astroneer'ın kara ve hava geçişini hızlandıracak yeni araçlar içeriyor! Arkadaşlarınız alt atmosferden keşif yapmak için VTOL'u kullanırken gezegen yüzeyini keşfetmek için uçan kaykayı kullanın! VTOL VTOL, yerinde süzülebilen veya gökyüzünde yol katedebilen çok yönlü bir uçan araçtır. Yukarıdan kaynakları araştırmak, tehlikeli araziyi atlatmak veya gezegensel mağara sistemlerinin dikey derinliklerinde gezinmek için kullanın. Yakıt : Hidrazin Depolama : 2 Adet Orta Yuva, 2 Adet Küçük Yuva, 1 Adet Yakıt Yuvası Tarif : 1x EXO Çip, 1x Tungsten Karbür, 1x Slikon Yazıcı : Orta Yazıcı Uçan Kaykay Uçak Kaykay, arazide kolaylıkla süzülmenizi sağlar. Mevcut bağlantı hatlarınız boyunca seyahatinizi hızlandırın veya bilinmeyen yolculuklar için biraz güç ve oksijen getirin. İpucu: Katı yakıtlı itici ile birlikte kullanın. Güç : Saniyede 1 Güç Tüketir Tarif : 1x EXO Çipi Yazıcı: Sırt Çantası Macera Modunda Düzleştirme Bloku Bu öğe artık macera modunda yazdırılabilir. Yaratı

Yeşillik Güncellemesi Yayında

Özellik Güncellemesi Bu güncelleme tamamen bitkilerin gücünden "sürdürülebilir" bir şekilde yararlanmakla ilgilidir. Tokmak artık çeşitli gezegenlerdeki biyomlarda ortaya çıkan "dokunulabilir" bitkilere yerleştirilebilir. En iyi kısmı ise; bu dokunulabilir bitkiler sökülebilir, bu da size daha sonra uygun olan herhangi bir yere dokunulabilir bitkiler ekmenize olanak sağlayacak tohumlar verir! Küçük uzay bahçelerinizi ekmeye başlayın! Yeni Eşya - Tokmak Tokmağı herhangi bir dokunulabilir bitkiye yerleştirin ve otomatik olarak üretim sisteminize besleyebileceğiniz, güç için karbonu otomatikleştirebileceğiniz veya SSE'ler için toplayabileceğiniz organik madde üretecektir. Çalışması için güce gerek yok ama organik maddenin oluşması zaman alıyor. Uyarı: Bir bitkiye birden fazla tokmak yerleştirilmesi, bir tokmaktan elde edilen toplam organik çıktıyı tüm bağlı tokmaklar arasında bölüştürecektir. Tarif: 1 Alüminyum Yeni Flora - Dokunulabilir Dokunulabilir bitkiler, Ast