Ana içeriğe atla

Xenobiology Güncellemesi Yayında

Xenobiology Güncellemesi, oyuncuların meraklı Galastropodların ardındaki sırları keşfetmek için tüm güneş sisteminde anlatı odaklı bir göreve başladıkları yeni bir macera sunuyor. Bu güncelleme 13 Ocak 2022 Perşembe günü tüm platformlarda oyunculara sunulacak.

Bu güncelleme, Astroneer'in Nintendo Switch için piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk geliyor ve Birinci Gün yaması olarak hizmet ediyor. Astroneer'ın fiziksel kopyaları, Güncelleme 19'a kadar olan içeriği içerir; Oyuncuların aradaki sürümlerdeki değişiklikleri de almak için bu güncellemeyi bağlaması ve indirmesi gerekecek.

Galastropodlar geldi!

"Uzay Salyangozları" artık Astroneer evreninin bir parçası. Oyuncular, bu benzersiz ve son derece uyarlanabilir yaratıkları, bakıcılarına da fayda sağlayan kalıcı yoldaşlar olarak kazanma fırsatına sahipler.


Tok Karın ve Refakatçi Faydaları
  • Her Galastropod, ikramları sever ve beslendiğinde ekstra mutlu ve enerjik hale gelir. Bir Galastropod tokken, oyuncular maceralarına yardımcı olmak için benzersiz bir avantaj elde eder. Galastropodlar, beslendiklerinde yararlarının süresini uzatacak favori yiyeceklere de sahiptirler.

Macera Modu Hikayesi
  • Benzersiz Galastropoda örneklerini almak ve görünümlerinin ardındaki gizemi araştırmak için yeni bir maceraya başlayın.
Güncellemeye Özel Giriş Sinematiği
  • Bu güncellemeyi aldıktan sonra oyuncuların oyuna ilk başladıklarında görüntülenecek yeni bir sinematik ekledik. Bu, yepyeni oyuncular için ilk kez oynayacak olan orijinal giriş sinemasının yerini almıyor.
Yeni Görevler
  • Oyuncuları güneş sisteminde bir salyangoz keşfi yolculuğuna çıkarmak için erken oyuna yeni içerik eklendi!

Görev Öğeleri + Geri Çağırma Ödülleri
  • Bazı yeni görevler artık gerekli öğelere ve/veya kalıcı ödüllere sahip. Bunların her ikisi de, kolaylık sağlamak için (veya yanlış yere yerleştirdilerse) oyuncuların onları en yakın iniş alanında yeniden canlandırmasına izin verir. Görev öğeleri, kayıt başına tek bir öğeyle sınırlıdır, kalıcı ödüller ise oyuncu başına tek bir öğe olarak sunulur.
Yaratıcı Mod
  • Galastropodlar, Yaratıcı Modda "Keşifler" sekmesindeki Katalog aracılığıyla (sağdan ikinci) anında erişime hazırdır.
Astroneer'in Üçüncü Yıldönümü

Vay! 1.0'dan bu yana neredeyse üç yıl geçti… inanabiliyor musunuz?! Bu Şubat ayında, kalbimizden kafanıza kadar oyuncularla paylaşacağımız bir kutlama kozmetiği var. Belirli bir Yıldönümü zaman diliminde giriş yapan oyuncular bunu ücretsiz olarak alacaklar - daha fazla ayrıntı için sosyal medyamızı izleyin (Twitter, Discord, vb.)!

Mağaza – Yeni Ürünler Mevcut!

Yeni Sınırlı Süreli Paket – SNAIL PALETTE! Eşleşen paletlerle en sevdiğiniz salyangozla senkronize olun! Şunları içerir:

  • Forest Friend
  • Cosmic Companion
  • Desert Dweller
  • Royal Regalia
  • Mystic Moon
  • Frosted Familiar
  • Peculiar Pal

Yeni Şapkalar:
  • Friendly Shell
  • Lunar Shell
  • Spicy Shell
  • Fancy Shell
  • Sweet Shell
  • Chilly Shell
  • Strange Shell
  • Extra Eye
Yeni Maske:
  • Friendly Face
Yeni Vizör
  • Biohazard
Çeşitli

Performans

  • Switch sürümünü desteklemek ve genel olarak her platform için oyuncu deneyimini geliştirmek için çok çeşitli performans çalışmaları yapılmıştır. Oyuncular, özellikle konsollarda iyileştirilmiş yükleme sürelerini fark etmelidir.
“Yapışkan” Arazi Düzeltmesi
  • Bazı oyuncuların yaşadığı ve hareket ederken rastgele görünen noktalarda “sıkışıp kalmasına” neden olan sorunu düzelttik. Bu düzeltme şu an için yalnızca yeni kayıtlar için geçerlidir. Eski kayıtlar etkilenmemelidir.
Tehlikeli Bitki Örtüsü
  • Tüm tehlikeli flora, daha kolay ekime izin vermek için birden fazla tohum üretecek şekilde güncellendi. Tohum büyüme süreleri de azaltıldı (aç salyangozlarınızı beslemek için!)
Yörünge Görünümü
  • Gezegenler, güneş sistemi görünümünden seçildiğinde daha büyük bir çarpışma hacmine sahiptir; bu, özellikle bir kontrol cihazı kullanırken seçimlerini kolaylaştırmalıdır.
Güncellenmiş Yerelleştirme
  • Japonca, Korece, Basitleştirilmiş Çince
Hata ve İyileştirmeler gereksiz ve fazla olduğundan listelenmemiştir. Hata düzeltmeleri burada. Bu yazı Xenobiology Update sayfasından çevrilmiştir. Oyundaki isimler burada belirtilmiştir belirtilmeyen orijinal halleri iledir. Orijinal metin ile farklar içerir. 

Bu blogdaki popüler yayınlar

Görevler ve Güç Güncellemesi Yayında

Bu büyük güncelleme, seyahatlerinizde size yardımcı olacak yeni öğeler, oyun görevleri ve güncellenmiş bir pusula ekler! Görevler Görevleri ve hedeflerin ilerlemesini izlemek için kullanılan yeni kontrol paneli İniş Pedine eklenen Görev Günlükleri fiziksel ödüller talep etmek için kullanılır Sırt Çantası Görev Günlüğüne yeni Hareket Çarkı arayüzünden erişilebilir ve Bayt ve şematik ödüller talep etmek için kullanılabilir Ödüller Görevler, Bayt, şematik kilit açma ve fiziksel öğeler dahil olmak üzere çeşitli ödüller sağlar Ödüller bir inişpedinden alınmalıdır Bildirimler Görev veya amaç durumunda değişiklikler olduğunda veya takip etmek için yeni görevler mevcut olduğunda kullanıcı arayüzünden gözükür. Büyük güç Güç üretimi ve tüketiminin tamamen yeniden dengelenmesiyle birlikte birden fazla yeni güç üretme öğesi. Yeni Öğeler Büyük Rüzgar Türbini Bayt maliyeti: 3500 Tarif: 1x Alüminyum Alaşım, 1x Cam, 1x Seramik Yazıcı: Orta Büyük Güneş Paneli Bayt maliyeti: 4000 Tarif: 1x Alüminyum Ala

Jet Güçlendirmesi Güncellemesi Yayında

Jet Güncellemesi, Astroneer'ın kara ve hava geçişini hızlandıracak yeni araçlar içeriyor! Arkadaşlarınız alt atmosferden keşif yapmak için VTOL'u kullanırken gezegen yüzeyini keşfetmek için uçan kaykayı kullanın! VTOL VTOL, yerinde süzülebilen veya gökyüzünde yol katedebilen çok yönlü bir uçan araçtır. Yukarıdan kaynakları araştırmak, tehlikeli araziyi atlatmak veya gezegensel mağara sistemlerinin dikey derinliklerinde gezinmek için kullanın. Yakıt : Hidrazin Depolama : 2 Adet Orta Yuva, 2 Adet Küçük Yuva, 1 Adet Yakıt Yuvası Tarif : 1x EXO Çip, 1x Tungsten Karbür, 1x Slikon Yazıcı : Orta Yazıcı Uçan Kaykay Uçak Kaykay, arazide kolaylıkla süzülmenizi sağlar. Mevcut bağlantı hatlarınız boyunca seyahatinizi hızlandırın veya bilinmeyen yolculuklar için biraz güç ve oksijen getirin. İpucu: Katı yakıtlı itici ile birlikte kullanın. Güç : Saniyede 1 Güç Tüketir Tarif : 1x EXO Çipi Yazıcı: Sırt Çantası Macera Modunda Düzleştirme Bloku Bu öğe artık macera modunda yazdırılabilir. Yaratı

Yeşillik Güncellemesi Yayında

Özellik Güncellemesi Bu güncelleme tamamen bitkilerin gücünden "sürdürülebilir" bir şekilde yararlanmakla ilgilidir. Tokmak artık çeşitli gezegenlerdeki biyomlarda ortaya çıkan "dokunulabilir" bitkilere yerleştirilebilir. En iyi kısmı ise; bu dokunulabilir bitkiler sökülebilir, bu da size daha sonra uygun olan herhangi bir yere dokunulabilir bitkiler ekmenize olanak sağlayacak tohumlar verir! Küçük uzay bahçelerinizi ekmeye başlayın! Yeni Eşya - Tokmak Tokmağı herhangi bir dokunulabilir bitkiye yerleştirin ve otomatik olarak üretim sisteminize besleyebileceğiniz, güç için karbonu otomatikleştirebileceğiniz veya SSE'ler için toplayabileceğiniz organik madde üretecektir. Çalışması için güce gerek yok ama organik maddenin oluşması zaman alıyor. Uyarı: Bir bitkiye birden fazla tokmak yerleştirilmesi, bir tokmaktan elde edilen toplam organik çıktıyı tüm bağlı tokmaklar arasında bölüştürecektir. Tarif: 1 Alüminyum Yeni Flora - Dokunulabilir Dokunulabilir bitkiler, Ast