Ana içeriğe atla

Sonbahar Güncellemesi Yayında

Sonbahar Güncellemesi geldi ve bu sezonun EXO FARM Etkinliği başladı, Sturdysquash Seeds ekmenize ve eğlenceli yeni kozmetik ödüllerin kilidini açmanıza yardımcı olması için yeni Proximity Repeater'ı kullanmayı deneyin. Ticaret Platformu artık yararlı öğeler ve kaynaklar karşılığında Astronium'u da kabul ediyor. Steam Bulut Kaydetmenin eklenmesi ve bilmeniz gerekenler dahil olmak üzere daha fazla Sonbahar Güncellemesi ayrıntısı için okumaya devam edin.

1.21.127.0 Güncellemesi şimdi tüm platformlarda yayında!

EXO FARM Etkinliği

Arkadaşlarınızla birlikte EXO Dynamics'e Yakıt Edinme, Yenileme ve Bakım etkinliğinde yardımcı olmak için uzmanlığınızı kullanın! Mevsimsel Sturdysquash güneş sisteminde filizlendi ve onları yetiştirmek ve hasat etmek size kalmış. EXO'ya gönderilecek değerli biyoyakıt yaratmak için değerli ürünlerini benzersiz Cauldrangea bitkilerinin içinde birleştirin.

  • Sylva, Calidor veya Atrox'ta tohumları için hasat edilebilecek Wild Sturdysquash'ı bulun; Sturdysquash Örnekleri veren yavruları büyütmek için bu tohumları kullanın
  • Öne çıkan gezegenlerin her biri, farklı miktarlarda tohum veren benzersiz bir Wild Sturdysquash çeşidine sahiptir.
  • Çiftliklerinizi düzenli tutmak için Sturdysquash Örnekleri Orta ve Büyük Kaynak Kutularına yerleştirilebilir.
  • Cauldrangea bitkilerini Sylva, Calidor veya Atrox'ta bulun - ancak yakınlarda büyüme eğilimi gösteren tehlikelere dikkat edin! Üç tür biyoyakıttan birini üretmek için Cauldrangeas'ı kullanın.
  • Pusula seyir noktaları yakındaki Cauldrangea'yı gösteriyor gibi görünüyor.
  • Cauldrangea, üretim için mevcut biyoyakıt tarifleri arasında geçiş yapmak için etkileşime girebilir.
  • Öne çıkan gezegenlerin her biri, farklı üretim hızlarına sahip benzersiz bir Cauldrangea çeşidine sahiptir.
  • Farklı bileşenler kullanılarak farklı biyoyakıtlar üretilebilir; Malzemeler ne kadar az bulunursa, üretilen biyoyakıtın değeri o kadar artar.

Squasholine: 15 Puan
Sturdysquash Örnekleri

Attapetrol: 35 Puan
Sturdysquash Örnekleri + Mutant Spiny Attactus Tohumları

Noxothane: 50 Puan
Sturdysquash Örnekleri + Mutant Elegant Spewflowe Tohumları

EXO Dynamics biyoyakıt katkılarını aşağıdakilerle ödüllendiriyor:

800 Puan – Biyoyakıt Geri Tepme Paketi - Önceki yıllardan ödüllendirilen kozmetik ürünleri içerir:
Şapka: "Hallowed Helm"
Vizör: "Spooky"
Vizör: "Pumpkin"
Vizör: "Endless"
Palet: "Spooky"

2400 Puan – İfade: ”Giddyup”
5600 Puan – Sığınak:“Kabak Sığınağı”
8000 Puan – Şapka: “Dürüst Yaşam”

Hasat yeteneklerinizi güçlendirmek için yol boyunca faydalı ödüller dahildir. QT-RTG'ler ve EXO Çipleri dahil olmak üzere, etkinliği tamamladıktan sonra rastgele yinelenen ödüller mevcuttur! Biyoyakıt üretmeye devam etmek isteyenler için.

Yakınlık Tekrarlayıcı


Diğer sensörler ve tekrarlayıcılardan farklı olarak, Yakınlık Tekrarlayıcı, pinlerin kullanılmasını gerektirmek yerine yarıçapı içindeki tüm öğeleri etkinleştirir. Bu, hızlı otomasyon kurulumları için veya tohum ekme, araştırma öğelerini tarama veya toplu paketleme ve ambalajdan çıkarma gibi kablolu bağlantıların pratik olmadığı durumlarda onu harika kılar.
  • Bayt Maliyeti: 700
  • Tarif: 1x Çinko
  • Yazıcı: Küçük

Ticaret Platformu

Ticaret Platformu, yeteneklerini genişletmek için elden geçirildi, ayrıca yeni bir görünüme sahip!

  • Ticaret Platformu artık oyuncuların Astronium'u önceki Hurda takaslarına ek olarak çeşitli değerli eşyalarla takas etmelerine izin veriyor.
  • Kontrol paneli arayüzü, Hurda, Astronium ve çeşitli takas öğeleri arasında seçim yapılmasına izin vermek için bir güncelleme aldı.
  • Temel model ve ilgili roket, onları diğer EXO modülleriyle daha uyumlu hale getirmek için güncellendi.
  • Planya sistemi davranışı, platformlar ve depolama ile birleştiğinde daha iyi yükleme/boşaltma sağlamak için güncellendi.
  • Açıklamada ve Astropedia girişinde, bu modülü daha az özel olarak Scrap'a bağlamak için küçük metin değişiklikleri yapıldı.
Eğitim artık mevcut değil ve Ana Menü'den erişilemiyor. Başarı/Kupa “EXO Dynamics Training Seal of Approval” artık “Printing Up” görevinin tamamlanmasıyla ödüllendiriliyor. Bunun, bunu zaten kazanmış olan oyuncular üzerinde hiçbir etkisi yoktur . Bu güncellemeden önce “Printing Up” görevini tamamlamak,  Başarının/Kupanın kilidini açmaz. Öğreticiyi tamamlayarak “EXO Dynamics Training Seal of Approval” için Başarı/Kupanın kilidini açmadıysanız, bu güncellemeden önce görevi daha önce yapmış olsanız bile, şimdi “Printing Up” görevini tamamlamanız gerekir. Bu, yeni bir macera oyunu başlatmayı gerektirebilir.

Astropedia Güncellemesi

Hasar ve yeniden doğuşu açıklayan yeni bir Astropedia sayfası eklendi.

Zincir

Sonbahar hasadı temalı süslemeler artık otomatik olarak zincirleri süslüyor. Arazi boyunca koşarken şenlikli, parlayan kabakların tadını çıkarın!

Steam Bulut Kayıtları

  • Kullanıcıların 10.000 dosya veya 1 GB (Hangisi önce gerçekleşirse) yedeklemesine olanak tanıyan Steam Bulut Kayıtları etkinleştirildi.
  • Bulut kayıtlarının nasıl işlendiğine bağlı olarak, kullanıcılar yüklemeyi veya silmeyi seçmelidir. Bulut kayıtlarının nasıl işlendiğine bağlı olarak, kullanıcıların uyumsuz kayıt verilerini yüklemeyi veya silmeyi seçmeleri gerektiğinden, farklılık gösteriyorlarsa şu anda bulutu yerel kayıtlarınızla birleştirme seçeneği yoktur. Aynı ada sahip kayıtlar çakışmaya neden olabilir, dosyaları buluta yüklemeden önce her kayda benzersiz bir ad vermenizi öneririz. Steam Bulut Destek
  • Kayıt verileri, başlatıldığında kontrol edilecek ve oyundan çıktıktan sonra buluta yüklenecektir.
  • Yüklenen bulut kayıtları, Steam web sayfasında oturum açıldıktan ve şu adrese gidildikten sonra çevrimiçi olarak görüntülenebilir ve indirilebilir: https://store.steampowered.com/account/remotestorage

Mağaza - Yeni Ürünler Şuan Mevcut!

  • Yeni Paket! Derin Uzay Dalgıç; Kılavuz Işık, 3x3 Göz ve Abyss
  • Yeni Vizörler! Avcı
  • Yeni Şapkalar! Basit
  • Yeni Maskeler! Otlayıcı ve Buğday Tweat
  • Yeni Paletler! Denim Duds, Tatlı Pembe ve Tatlı Mavi
Hata ve İyileştirmeler gereksiz ve fazla olduğundan listelenmemiştir. Hata düzeltmeleri burada. Bu yazı The Fall Update sayfasından çevrilmiştir. Oyundaki isimler burada belirtilmiştir belirtilmeyen orijinal halleri iledir. Orijinal metin ile farklar içerir. 

Bu blogdaki popüler yayınlar

Görevler ve Güç Güncellemesi Yayında

Bu büyük güncelleme, seyahatlerinizde size yardımcı olacak yeni öğeler, oyun görevleri ve güncellenmiş bir pusula ekler! Görevler Görevleri ve hedeflerin ilerlemesini izlemek için kullanılan yeni kontrol paneli İniş Pedine eklenen Görev Günlükleri fiziksel ödüller talep etmek için kullanılır Sırt Çantası Görev Günlüğüne yeni Hareket Çarkı arayüzünden erişilebilir ve Bayt ve şematik ödüller talep etmek için kullanılabilir Ödüller Görevler, Bayt, şematik kilit açma ve fiziksel öğeler dahil olmak üzere çeşitli ödüller sağlar Ödüller bir inişpedinden alınmalıdır Bildirimler Görev veya amaç durumunda değişiklikler olduğunda veya takip etmek için yeni görevler mevcut olduğunda kullanıcı arayüzünden gözükür. Büyük güç Güç üretimi ve tüketiminin tamamen yeniden dengelenmesiyle birlikte birden fazla yeni güç üretme öğesi. Yeni Öğeler Büyük Rüzgar Türbini Bayt maliyeti: 3500 Tarif: 1x Alüminyum Alaşım, 1x Cam, 1x Seramik Yazıcı: Orta Büyük Güneş Paneli Bayt maliyeti: 4000 Tarif: 1x Alüminyum Ala

Jet Güçlendirmesi Güncellemesi Yayında

Jet Güncellemesi, Astroneer'ın kara ve hava geçişini hızlandıracak yeni araçlar içeriyor! Arkadaşlarınız alt atmosferden keşif yapmak için VTOL'u kullanırken gezegen yüzeyini keşfetmek için uçan kaykayı kullanın! VTOL VTOL, yerinde süzülebilen veya gökyüzünde yol katedebilen çok yönlü bir uçan araçtır. Yukarıdan kaynakları araştırmak, tehlikeli araziyi atlatmak veya gezegensel mağara sistemlerinin dikey derinliklerinde gezinmek için kullanın. Yakıt : Hidrazin Depolama : 2 Adet Orta Yuva, 2 Adet Küçük Yuva, 1 Adet Yakıt Yuvası Tarif : 1x EXO Çip, 1x Tungsten Karbür, 1x Slikon Yazıcı : Orta Yazıcı Uçan Kaykay Uçak Kaykay, arazide kolaylıkla süzülmenizi sağlar. Mevcut bağlantı hatlarınız boyunca seyahatinizi hızlandırın veya bilinmeyen yolculuklar için biraz güç ve oksijen getirin. İpucu: Katı yakıtlı itici ile birlikte kullanın. Güç : Saniyede 1 Güç Tüketir Tarif : 1x EXO Çipi Yazıcı: Sırt Çantası Macera Modunda Düzleştirme Bloku Bu öğe artık macera modunda yazdırılabilir. Yaratı

Yeşillik Güncellemesi Yayında

Özellik Güncellemesi Bu güncelleme tamamen bitkilerin gücünden "sürdürülebilir" bir şekilde yararlanmakla ilgilidir. Tokmak artık çeşitli gezegenlerdeki biyomlarda ortaya çıkan "dokunulabilir" bitkilere yerleştirilebilir. En iyi kısmı ise; bu dokunulabilir bitkiler sökülebilir, bu da size daha sonra uygun olan herhangi bir yere dokunulabilir bitkiler ekmenize olanak sağlayacak tohumlar verir! Küçük uzay bahçelerinizi ekmeye başlayın! Yeni Eşya - Tokmak Tokmağı herhangi bir dokunulabilir bitkiye yerleştirin ve otomatik olarak üretim sisteminize besleyebileceğiniz, güç için karbonu otomatikleştirebileceğiniz veya SSE'ler için toplayabileceğiniz organik madde üretecektir. Çalışması için güce gerek yok ama organik maddenin oluşması zaman alıyor. Uyarı: Bir bitkiye birden fazla tokmak yerleştirilmesi, bir tokmaktan elde edilen toplam organik çıktıyı tüm bağlı tokmaklar arasında bölüştürecektir. Tarif: 1 Alüminyum Yeni Flora - Dokunulabilir Dokunulabilir bitkiler, Ast