Ana içeriğe atla

Jet Güçlendirmesi Güncellemesi Yayında

Jet Güncellemesi, Astroneer'ın kara ve hava geçişini hızlandıracak yeni araçlar içeriyor! Arkadaşlarınız alt atmosferden keşif yapmak için VTOL'u kullanırken gezegen yüzeyini keşfetmek için uçan kaykayı kullanın!

VTOL

VTOL, yerinde süzülebilen veya gökyüzünde yol katedebilen çok yönlü bir uçan araçtır. Yukarıdan kaynakları araştırmak, tehlikeli araziyi atlatmak veya gezegensel mağara sistemlerinin dikey derinliklerinde gezinmek için kullanın.

  • Yakıt : Hidrazin
  • Depolama : 2 Adet Orta Yuva, 2 Adet Küçük Yuva, 1 Adet Yakıt Yuvası
  • Tarif : 1x EXO Çip, 1x Tungsten Karbür, 1x Slikon
  • Yazıcı : Orta Yazıcı

Uçan Kaykay

Uçak Kaykay, arazide kolaylıkla süzülmenizi sağlar. Mevcut bağlantı hatlarınız boyunca seyahatinizi hızlandırın veya bilinmeyen yolculuklar için biraz güç ve oksijen getirin. İpucu: Katı yakıtlı itici ile birlikte kullanın.

  • Güç : Saniyede 1 Güç Tüketir
  • Tarif : 1x EXO Çipi
  • Yazıcı: Sırt Çantası
Macera Modunda Düzleştirme Bloku

Bu öğe artık macera modunda yazdırılabilir. Yaratıcı modundaki ile aynı işleve sahiptir. Ancak kullanım sınırı vardır.

  • Bayt : 500
  • Tarif : 1x Tam Dolu Toprak Tenekesi
  • Yazıcı : Sırt Çantası
Yeni Görevler

Deneysel EXO Dynamics verilerini araştırmak için yeni görevler eklendi. Meraklı Astroneer, bu bilgileri kurtarmak ve yeni araçları yapmak için Desolo ve Vesania'ya gidecek!

Pusula seyir noktaları, görev açısından önemli noktaların bulunmasına yardımcı olmak için entegre edilmiştir.

Veri Kaydeciler

Eşleştirilmiş MAT işleme istasyonlarını etkinleştirmek için bulunması ve "kapatılması" gereken EXO Önbellekleri.

MAT Malzeme Analiz Vericileri

Araç şemaları için en uygun yapım yöntemlerini belirlemek için çeşitli istekleri tüketen işleme ve yayın merkezleri. Doğru analiz için çok çeşitli kaynaklar gerekebilir. Aynı zamanda biraz kararsızdır.

EXO Önbelleği

Bu güvenli kutular dinamit ile yok edilebilir ve imha edildiğinde bir EXO Çip verir. Tüm gezegenlerde bulunur. Konumları pusulada gözükür.

Tarif Güncellemeleri

Küçük Kamera 1x EXO Çipi

Hidrazin İtici 1x EXO Çipi, 1x Çelik

Vinç 1x EXO Çipi, 1x Kauçuk

Ticaret Platformu 1x EXO Çipi, 1x Tungsten, 1x Demir

Büyük Parçalayıcı 1x EXO Çipi, 1x Tungstenkarbür, 1x Demir

XL Parçalayıcı 2x EXO Çipi, 1x Tungstenkarbür, 1x Çelik

Otomatik Çıkarıcı 1x EXO Çip, 1x Tungstenkarbür, 1x Kauçuk, 1x Çelik

Büyük Gezici 2x EXO Çip, 1x Alüminyum Alaşım, 1x Kauçuk

Büyük Mekik 2x EXO Çipi, 1x Titanyum Alaşım, 1x Seramik

Enkaz ve Hurda Düzeltmeleri

Tüm gezegenlerde bulunan büyük istasyon enkazlarında bulunabilen öğelerin türlerinde düzeltmeler yapıldı. Genel olarak bu daha büyük enkazlarda bulunan eşyaları daha kullanışlı ve değerli yapar.

Enkaz Hurda Değerleri. Parçalayıcıda üretilen hurda evrensel olarak artırıldı.

Mekikler ve iticiler içi ipuçları, gerçek zamanlı yakıt seviyelerini ve fırlatma kapasitesini gösterecek şekilde güncellendi.

EXO Otomatik Seri Üretim Protokolü

Otomatik seri üretim protokolü yeniden başlatıldı! EXO Dynamics bir kez daha Astroneer'lardan EGZ İstek Platformu aracılığıyla büyk miktarda kaynak külçesi sağlamalarını istiyor.

İlerleme, her aşamada farklı bir kaynak talep edilerek aşamalar halinde gerçekleşir. Puanlar yalnızca şu anda bulunduğunuz aşama için verilir. Verimli olması için diğer astronotlar ile işbirliği yapmanız tavsiye edilir. Aşamalar boyunca benzersiz kozmetikler ve güzellikler için kaynaklarınızı gönderin.

EXO Dynamics katkıları aşağıdakilerle ödüllendirilir.

"OTÜP Çekme Paketi" Bileşik aşamasını tamamladığınız için verilir. Bir önceki yıl verilen kozmetik öğeleri içerir.

  • Metal Dişi Vizör
  • Dişli Kutusu Şapka
  • VR Görünümü Maske
  • YENİ "Bakır Plaka" Alüminyum aşamasını tamamladığınız için verilir.
  • YENİ "Dişli Parçası" Alüminyum Alaşım aşamasını tamamladığınız için verilir.
  • Yol boyunca faydalı ödüller verilir. Ayrıca etkinliğin sonunda astronium göndererek rastgele tekrarlanan ödüller verilir. Şirin RTG ve EXO Çipler dahildir!!!

Mağaza - Yeni Ürünler Şuan Mevcut!


Yeni Paket! Gurur Vizörü paketi! Bu paket tüm oyuncular için ücretsizdir, sadece EXO Outfitters'a girerek talep edin.

  • Yeni Kıyafet! Sert Takım.
  • Yeni İfadeler! Gun Show ve Imaginate.
  • Yeni Şapkalar! Uzun Mesafeli Şapka ve Farlar.
  • Yeni Maskeler! Çivili ve Boynuzlu.
  • Yeni Paletler! Şebekede, Bok Böceği ve Karbon Fiber.
Hata ve İyileştirmeler gereksiz ve fazla olduğundan listelenmemiştir. Hata düzeltmeleri burada. Bu yazı Jet Powered Update Is Live! sayfasından çevrilmiştir. Oyundaki isimler burada belirtilmiştir belirtilmeyen orijinal halleri iledir. Orijinal metin ile farklar içerir. Bu metni sesli dinlemek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Görevler ve Güç Güncellemesi Yayında

Bu büyük güncelleme, seyahatlerinizde size yardımcı olacak yeni öğeler, oyun görevleri ve güncellenmiş bir pusula ekler! Görevler Görevleri ve hedeflerin ilerlemesini izlemek için kullanılan yeni kontrol paneli İniş Pedine eklenen Görev Günlükleri fiziksel ödüller talep etmek için kullanılır Sırt Çantası Görev Günlüğüne yeni Hareket Çarkı arayüzünden erişilebilir ve Bayt ve şematik ödüller talep etmek için kullanılabilir Ödüller Görevler, Bayt, şematik kilit açma ve fiziksel öğeler dahil olmak üzere çeşitli ödüller sağlar Ödüller bir inişpedinden alınmalıdır Bildirimler Görev veya amaç durumunda değişiklikler olduğunda veya takip etmek için yeni görevler mevcut olduğunda kullanıcı arayüzünden gözükür. Büyük güç Güç üretimi ve tüketiminin tamamen yeniden dengelenmesiyle birlikte birden fazla yeni güç üretme öğesi. Yeni Öğeler Büyük Rüzgar Türbini Bayt maliyeti: 3500 Tarif: 1x Alüminyum Alaşım, 1x Cam, 1x Seramik Yazıcı: Orta Büyük Güneş Paneli Bayt maliyeti: 4000 Tarif: 1x Alüminyum Ala

Yeşillik Güncellemesi Yayında

Özellik Güncellemesi Bu güncelleme tamamen bitkilerin gücünden "sürdürülebilir" bir şekilde yararlanmakla ilgilidir. Tokmak artık çeşitli gezegenlerdeki biyomlarda ortaya çıkan "dokunulabilir" bitkilere yerleştirilebilir. En iyi kısmı ise; bu dokunulabilir bitkiler sökülebilir, bu da size daha sonra uygun olan herhangi bir yere dokunulabilir bitkiler ekmenize olanak sağlayacak tohumlar verir! Küçük uzay bahçelerinizi ekmeye başlayın! Yeni Eşya - Tokmak Tokmağı herhangi bir dokunulabilir bitkiye yerleştirin ve otomatik olarak üretim sisteminize besleyebileceğiniz, güç için karbonu otomatikleştirebileceğiniz veya SSE'ler için toplayabileceğiniz organik madde üretecektir. Çalışması için güce gerek yok ama organik maddenin oluşması zaman alıyor. Uyarı: Bir bitkiye birden fazla tokmak yerleştirilmesi, bir tokmaktan elde edilen toplam organik çıktıyı tüm bağlı tokmaklar arasında bölüştürecektir. Tarif: 1 Alüminyum Yeni Flora - Dokunulabilir Dokunulabilir bitkiler, Ast